Splošni pogoji

Čas prijave in odjave

Čas prijave je od 14.00 do 22.00 ure na dan prihoda. Čas odjave je med 7.00 in 11.00 na dan odhoda.

Odpovedni pogoji

V primeru odpovedi rezervacije, ki je bila opravljena na spletnem mestu https://www.hotelmiklic.com, veljajo naslednji odpovedni pogoji: Standardni cenik: rezervacijo je mogoče odpovedati ali spremeniti brez stroškov odpovedi do 14 dni pred datumom prihoda. Za rezervacije, odpovedane od 14 dni ali manj pred prihodom oz. neprihoda bo hotel obračunal strošek odpovedi v višini 100% vrednosti celotne rezervacije. Pri predčasnem odhodu je potrebno plačati celoten znesek rezervacije. Kreditna kartica je potrebna le za potrditev/garancijo rezervacije. Plačilo boste izvedli v hotelu ob odhodu. Non refundable cenik oz. cenik brez možnosti vračila denarja: znesek rezervacije v višini 100% cene rezervacije se zaračuna kadar koli po opravljeni rezervaciji. Vračila denarja ni. Hotel bo vašo kreditno kartico bremenil le, če se pogoji odpovedi rezervacije niso upoštevali ali če ste opravili rezervacijo brez možnosti vračila denarja. Za posebne ponudbe, darilne bone ali pakete lahko veljajo posebni pogoji. 

Pogoji garancije 

Kreditna kartica je potrebna kot garancija za vašo rezervacijo. Za rezervacijo s kreditno kartico je potrebno sporočiti naslednje podatke: tip kartice (Visa ali Mastercard), ime in priimek lastnika, številka kartice, datum veljavnosti in CVC kodo. Hotel Miklic si pridržuje pravico do začasnega zadržanja sredstev na kartici pred vašim prihodom. Hotel bo vašo kreditno kartico bremenil le, če se pogoji odpovedi rezervacije niso upoštevali ali če ste opravili rezervacijo brez možnosti vračila denarja.

Kajenje in čistoča

V zaprtih prostorih Hotela Miklič ni dovoljeno kaditi. V primeru kajenja vam bomo zaračunali strošek globinskega čiščenja v višini 200 EUR. Še posebej si prizadevamo, da so našim gostom na voljo čiste sobe. V primeru večjih madežev ali poškodb naše lastnine, soglašate s plačilom čiščenja v višini najmanj 50 EUR – glede na povzročeno škodo.

Parkirišča

Parkiranje na naših parkiriščih je na odgovornost lastnika vozila, hotel ne odgovarja za morebitno škodo. Parkiranje je za goste hotela brezplačno. Na voljo je hotelsko parkiršče pred hotelom in omejeno število mest v hotelski garaži. 

Ljubljenčki 

Domači ljubljenčki v sobah niso dovoljeni. 

Cene 

Vse cene vključujejo DDV. Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 2,00 € po odrasli osebi na dan, otroci med 7 in 18 let 1,00 €. Bogat samopostrežni zajtrk je vključen v ceno.

Plačilna sredstva

 Kreditne kartice: Visa, Mastercard Debetne kartice: Maestro, BA Gotovina (Euri) Bančno nakazilo na naš TRR: SKB Banka d.d., IBAN SI56 0317 8101 2337 942, Swift (BIC): SKBASI2X, podjetje Penzion Miklič & Miklič d.o.o., Vitranška 13, 4280 Kranjska Gora Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu: hotel@hotelmiklic.com

Pravno obvestilo

 “Upravljalec te spletne strani je podjetje: Penzion Miklič & Miklič, d. o. o., Vitranška ulica 13, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Te spletne strani dajejo splošne informacije o podjetju Penzion Miklič & Miklič d.o.o. (hotel Miklič) in njegovih storitvah. Pridržujemo si pravico do sprememb. “

Pogoji uporabe spletnega mesta

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani podjetja Penzion Miklič & Miklič d.o.o. pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Omejitev odgovornosti

Čeprav podjetje Penzion Miklič & Miklič d.o.o. je in bo urejala spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovila točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti podjetje Penzion Miklič & Miklič d.o.o., niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Podjetje Penzion Miklič & Miklič d.o.o. ne pozna vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzema nobene odgovornosti za njihove informacije. Avtorske pravice Penzion Miklič & Miklič d.o.o. upravlja s spletno stranjo www.hotelmiklic.com in je izključen imetnik vseh pravic, ki so določene v Zakonu o avtorskih pravicah. Vsebine, objavljene na spletnih straneh hotela Miklič so last podjetja Penzion Miklič & Miklič d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene ter ob predhodnem pisnem soglasju. Politika zasebnosti Penzion Miklič & Miklič d.o.o. posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobijo od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če opravljate rezervacijo ali pošljete povpraševanje po naših storitvah. Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z izpolnjenim informativnim ali rezervacijskim obrazcem ali preko elektronske pošte kot del povpraševanja ali rezervacije naših storitev in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke. Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov. Podatke, ki nam jih posredujete vi, ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za rezervacijo storitev, ki ste jo naročili na naših spletnih straneh, za informacije v zvezi s storitvami; za statistične namene; za ugotavljanje težav z računalnikom in urejanje spletnih strani; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali podjetjem s ciljem komercialnega izkoriščanja osebnih podatkov. Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi zagotovitve storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov. Vaši osebni podatki ostajajo v hotelu Miklič. Hranimo jih na računalniku, ki je v našem upravljanju. Vaših podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Varnost

Podjetje Penzion Miklič & Miklič d.o.o. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Podatkov ne moremo zavarovati v vseh primerih se pa trudimo, da do neljubih dogodkov ne bi prišlo.

Kontakt

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov vas vabimo, da nas kontaktirate na email hotel@hotelmiklic.com

Želimo vam prijetno bivanje!

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se vam za izkazano zanimanje. Prosimo, izpolnite spodnji obrazec, da bi nam poslali vprašanje ali komentar in odgovorili vam bomo kar se da hitro!